Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi van akkor ha csak lejárok...

Mi van akkor ha csak lejárok edzeni a terembe de nem eszek helyesen?

Figyelt kérdés
Nem tudom sajnos megoldani sehogy sem a kaját. Amit adnak itthon azt eszem. Ilyenkor mi történik? Fejlődök? 65kg 178cm 16 év
2015. okt. 1. 23:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, foleg az utolsoet nagyon elgondolkodtato.
2015. okt. 3. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy a szénhidrát legyen elég. Például vegyél hetente egy kiló zabpelyhet, azt elosztod 5 napra és eszed. Tejbe is öntheted, így finomabb és plusz tápanyag. Egyébként fogsz erősödni, csak lassabban. Megállni se biztos, hogy megfogsz, legfeljebb lelassul a fejlődés, méghozzá elég nagy mértékben, de ha van türelmed, akkor működni fog. Speciel én heti 2-3 teljes testes edzést ajánlok, alapgyakorlatokkal, akkora súlyokkal amikkel 6-10 ismétlés megy 3-4 szériában. Így jobban tudsz fejlődni, mintha osztottat követnél. Teljes testes edzésnél jó étrend nélkül szinte biztos, hogy jobban fogsz fejlődni, mintha heti 1x edzenél egy izomcsoportot. Ez azért van így, mert csak 1 gyakorlatra kell koncentrálnod izomcsoportonként, így jobban rá lehet hangolódni a fejlődésre, mintha heti 1x menne mellre tárogatógép, áthúzás, döntött padon nyomás meg fekvenyomás. Így eleve jobban fogod majd tudni növelgetni a súlyt. Eleinte amúgy jól fog menni, én most kezdtem terembe járni, előtte egy kétkezes 30 kilós súlyzóval edzettem itthon, és 10 kilót fejlődtem a súlyokban egy-két hónap alatt. Utána átváltottam osztott tervre és lényegesen kevesebbet fejlődtem. Most járok terembe, most elölről kezdtem az egészet és fekvenyomásban, guggolásban tízzel több megy. Nyilván az idegrendszer szokik hozzá, meg az alap izomtömegem erősödik, stb. , de akkor is jelentősebb, mintha heti 1x guggolnék például.
2015. okt. 3. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!