Mit is jelent a tömegelés?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de most a tömegelés a test izomzatának a növelése, tömegelése, vagy maga a test tömegelése, tehát súly felszedése, és utána azt izomzattá való alakítása, diétával, és aztán szálkásítás?2015. szept. 28. 20:54
1/3 Kerze válasza:
Alapvetően az izomtömeg növelése a lényege, ami mellé általában jön egy kis zsír is. Amikor meg van a kellő tömeg "leszálkásítunk" (a zsírt tüntetjük el és igyekszünk, hogy minél több izom maradjon meg) .Ezt az átalakítást felejtsük már el:D
2/3 A kérdező kommentje:
Hirtelen annyi oldalon elkezdtem olvasgatni a témával kapcsolatban, hogy nem tudtam hol is tartok..
Na de jobbam belegondolva, nagy hülyeséget hoztam fel. Bár ha jobbam belegondolunk, akkor nem.. mert tömegelés mellett, ha nincs edzés, nincs izom, csak zsír lesz belőle..
Szokták mondani,hogy számolj el 3-ig mielőtt kérdezel. :D
2015. szept. 28. 21:20
3/3 anonim válasza:
De azt a testépítésben nem tömegelésnek, hanem elhízásnak nevezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!