Elég ennyi makro? (tömegelés)
Mmm,hála istennek van most pénzem húsra illetve rizsre,sajnos ennél tovább nem tudom bővíteni a keretet..Ez egy napi kajám:
2306 kalória (kb.)
171.1g fehérje
86.5g zsír(ez a húsból a rizsből illetve a 20g olajból jön össze amit elhasználok a főzésnél,de igyekszem csökkenteni az olajhasználatot)
235g ch
Jelenleg 75 kg vagyok,szeretnék 80 kg-re felmenni,de nem akarok zsírosodni,sajnos tavaly nem lőttem be rendesen a ch-t és egy nagy zsírgolyó lettem,lefogytam 84-ről 75-re,most szép formás alakom van,de ennyi fehérje illetve ch elég a testsúly növeléséhez,igaz? :) (Tavaly olyan 3-4g/kg ch-t toltam és kevés fehérjét mert nem volt pénzem húsra)
Edzés mellett szeretnék még futni is,ez ajánlatos?2 km minden nap.. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hacsak nem azt tapasztalod, hogy neked márpedig kell ennyi fehérje, akkor csökkenthetsz valamicskét rajta, soknak tűnik.
Nem tudhatjuk, Neked mennyi kell. Ismerek olyat, aki 65 kilósan elég tempósan fogyna ennyi ételtől, pedig nem izmos és nem edz, bár nem is ül egész nap (áll és biciklizik is pár km-t).
A több fehérje, kevesebb szénhidrát mindenképpen sokkal jobb irány. Fogalmam sincs, mennyi kalóriával zsírosodtál, így nehéz megmondani, hogy mi fog történni a fentiektől, sőt, lehetetlen. Túl sok tényező van,a testzsírszázalékodról, anyagcserédről, mozgásmennyiségedről semmi adat, de ezeken túl is van, ami még számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!