Létezik, hogy fehérlisztes kajákkal jobban tudjak tomegelni, mint rizzsel?
Figyelt kérdés
Diákként amikor még nem figyeltem a kajára, csak arra, hogy meglegyen minél több kalória, nem híztam el, de izmosabbnak, teltebbnek néztek ki az izmaim. Akkoriban napi 100g zab, 12-15 zsemle es egy csomag háztartási keksz siman lement...erősebb is voltam. Mióta grammozom a rizst meg a zabot(5g/tskg) azóta stagnálok és a mérleg többet mutat,de sokkal vékonyabb vagyok es nincs meg az a kellemes "ki vagyok kerekedve" érzésem. 178/85 kg 20/f2015. szept. 26. 20:57
1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen 15 eves korom óta járok edzeni. A nyáron két hónapig újra szemetet ettem és megjegyezték az ismerőseim hogy újra "gyúrok". Aztán most megint tisztán eszek és kezdek újra formátlan lenni. Arról nem beszélve hogy rettentően éhes vagyok de ennél több rizst nincs gusztusom enni.
2015. szept. 26. 21:02
2/6 A kérdező kommentje:
Étkezesem:
Reggeli: 100 gr zab 1adag tejsavó
2.: 125g rizs 10dkg csirkemell
3.: 125g rizs 20dkg csirkemell
4.: 125g rizs 10dkg csirkemell
5.: 60gr dextróz + 2adag tejsavóf.
6.: 100gr zab + 1 adag feherje
Kevés lesz a fehérje? De az meg nem befolyásolja a teltseg erzetet.
2015. szept. 26. 21:06
3/6 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Tegyél egy képet.
5/6 anonim válasza:
Igen létezik,nagyobb inzulinválaszt váltanak ki a szervezetből+a vizesedés is lehetséges,amit már írtak.
Az,hogy neked ez így jó-e döntsd el,én nem ajánlom,mert nem egészséges.
6/6 A kérdező kommentje:
Képen nincs, az utolsó két éve készült ezert nem összehasonlítható. A többieknek köszönöm a választ,erre nem gondoltam.
2015. szept. 27. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!