Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az a hatar ami utan mar...

Mi az a hatar ami utan mar nem kene tovabb tomegelni?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyikkel kezdjem tomegelessel vagy szalkasitassal? Alapvetoen nem vagyok kover a hasam nagy ha leulok. De kockak nem latszanak. De ha elkezdenek tomegelni felek hogy nagyon elhiznek. Viszont 65 kiloval leszalkasitani a semmire sincs sok ertelme!

Ti mit mondanatok melyik kene eloszor? Illetve ha tomegelek es elzsirosodom akkor van olyan hatar ami folott mar nemjo? Vagy ha sok zsir jon fel azt le tudom szedni szalkasitaskor?

2013. febr. 6. 19:05
 1/2 dirtboy ***** válasza:
figyelni kell a tápanyag mennyiségekre és akkor nem fogsz nagyon bezsírosodni, ilyen egyszerű az egész.
2013. febr. 6. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:
65 kiló az pehely súly, hacsak nem vagy 160 cm. Mindenképpen tömegelj még, tojd le a hason lévő kis zsírt, majd ha izmosabb leszel, akkor szálkásíts.
2013. febr. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!