Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kiegészítőket vegyek?

Milyen kiegészítőket vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni edzeni, régen már csináltam de abba hagytam szakítás miatt stb.. 193 vm vagyok és 78 kg. Elég gyorsan fejlődök ha rá állítom magam de sosem szedtem különösebben semmit és most szeretnék a cél elérése érdekében. A célom ez lenne : [link]

Ő Steve Rogers.

2015. szept. 21. 11:13
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és elfelejtettem hogy csak is legális boltban beszerezhető dolgok érdekelnek és nem 100.000 ft értékben persze :) a válaszokat előre is köszönöm
2015. szept. 21. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Húsok, hüvelyesek, zöldségek, gabonafélék...

Természetesen megtervezett étrend formájában, bármelyik élelmiszerboltban beszerezhetőek...

2015. szept. 21. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
De ezt a formát sok sok év alatt de akkor is csak akkor, ha tökéletes genetikád van hozzá, és tökéletes a kajád... + nekem erősen gyanús, hogy ilyen mellizmod nem lesz natural... Esetleg szikével rá lehet segíteni.
2015. szept. 21. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Bár lehet, hogy csak a retus miatt tűnik képtelenül nagynak és aránytalannak az a mell
2015. szept. 21. 11:28
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van esetleg egy másik kép. nem hiszem hogy ez évek munkája lenne amúgy biztos nem fél perc.. de akkor is. am étrend tudom h alap de azok mellé gondoltam h protein vagy nem is tudom akármilyen kiegészítő ?

2015. szept. 21. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:

A másik elképzelés ez [link]

De ez majdnem ugyan az a szint szerintem

2015. szept. 21. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazábol váll mell bicepsz van mindkettőjüknél látványosra kinyomva, minden mást tessék lássék alapon... Az a baj, ha te így edzel, 10 év mulva olyan gerincproblémáid lesznek mint a fene, mögöttük meg ott áll a sokmillió dolláros szakma, orvosok edzők, minden, ha sérülnek, vagy ferdül a gerincük, azonnal tudnak rajtuk korrigálni, inkább keress bálványnak egy közepesen híres fitnessmodellt, ne pedig színészeket :)
2015. szept. 21. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:

ha egy ugyan ilyen fitness modellt keresek az mivel másabb nem 5 perc alatt szeretném elérni :) hanem munkával és kiegészítővel amit még senki nem ajánlott :DD

de azért köszi a válaszokat

2015. szept. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!