Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálék kiegészítőket...

Milyen táplálék kiegészítőket vegyek?

Figyelt kérdés
Üdv. Annyira tömegelni nem szeretnék olyan testalkatot szeretnék mint Jeff Seid, Lazar Angelov vagyis az ilyen aesthetics formát. Én kiegészítőkre Kreatinra, Fehérjére, és Bcaara gondoltam és multivitamin(elengedhetetlen). Ezekkel tudnák úgy mond "tömegelni" kreatin az milyen hatása van mert az beépíti a vizet ezt tudom de annyira vizes nem szeretnék lenni csak izmot felszedni és nem úgy hogy mint egy testépítő off szezonba...

2014. jan. 16. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy ilyen alkatod legyen, is kell a tömegelés, és utána leszálkásítani, bár egyik sem naturál akit írtál.
2014. jan. 16. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:

:D Ahhoz, hogy úgy nézz ki, mint Jeff Seid, elég durván kell tömegelni. Emellett tökéletes étrend, edzés és nagyon jó genetika kell hozzá és úgy is minimum 4-5 év, vagy szteroid.

Gondolom arra gondoltál, hogy nem szeretnél nagyon hízni, de izom mellett az is jön, csak ha jól csinálod kevesebb, utána meg le kell szálkásítani.

Igazából majdnem mindegy milyen kiegészítőt használsz, én most nem tudok ajánlani, de szerintem nézz utána body.builder-en ott írnak pár jót.

2014. jan. 16. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért némi olvasás nem árt, ha ennyit tudsz a kreatinról. Az étrendet meg remélem azért nem említetted, mert nyilvánvaló (ha így van, akkor oké).

Márkából ajánlom a Myproteint, mindenjük van, a kreatinjuk spec jóval olcsóbb, mint a legtöbb gyártóé, pedig ugyanaz.

2014. jan. 16. 19:38
 4/8 A kérdező kommentje:

M.Dani

milért az ő tömegük nem olyan hatalmas jó picit kellhet de tudnátok írni tömegelés és szálkásító étrendet?

2014. jan. 16. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Jeff Seid 182cm és kb. 90kg teljesen leszálkásítva, ez kb. a naturál maximum jó genetikával, úgyhogy elég nagy a tömegük. Itt találsz minta étrendeket: [link]

van szálkásító és tömegnövelő is.

2014. jan. 16. 20:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Meddig tart leszálkásítani? A Szálkásításhoz kardió, aerobik meg hevesebb ch bevitel kell? Amúgy tömegelés alatt lehet kockáshasam?
2014. jan. 16. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
A szálkásítás általában 3-6 hét, függ a felszedett zsírtól, és igen kardio+kevesebb kalória, főleg szénhidrátból kevesebb.
2014. jan. 17. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
És meddig tart ???
2014. jan. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!