Mivel tudnám potolni a fehérjét?
Aki úton van, suliba jár vagy munkába, az is el tudja vinni a húst és a tojást, sőt, időt szán az elkészítésére is, annyira rengeteg azért nem kell hozzá.
A mandulában van fehérje, igen, persze zsír még sokkal több, ami mondjuk nem feltétlenül baj (csak éppen sok kalória jön viszonylag kevés fehérjével), az aminosavkomplexét, bevallom, nem tudom, örülni szoktam, hogy nem vagyok vegán s ehetek tápanyagdús, komplett, könnyen megehető állati fehérjéket :D
De ha úgyis zsírosan akarsz enni (legalábbis nincs ellenedre), akkor megteheted, hogy olajosmagvazol útközben s otthon eszel egy nagy főétkezést (máskor is megteheted, de zsíros étrenddel tipikusan könnyebb kevésszer enni). Nincs vele gond, ha jólesik és beválik, nem kell mindenkinek a tipikus módszereket követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!