Nné Adrea kérdése:
Nagyon dagad a lábam. Laborbao kevés a fehérjem. A dr-om mondta vegyek feherjeport bady boltban. Igy tudom pótolni 160gr fehérjet naponta. Merjek venni. Ha igen milyet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 20:25
1/4 anonim válasza:
Egész nyugodtan vegyél. Én a BioTech bolt Nitro Pure Whey Gold-ját ajánlom. A terhességem előtt, alatt és után is használtam edzéshez, táplálékkiegészítőként, és uzsi/tízórai helyettesítőként :) De a 160g fehérje nekem kicsit soknak tűnik, mi testsúly kg-onként 1g-ot szoktunk javasolni, tehát ha 60kg vagy, akkor 60g-ot. Nyílván a terhesség miatt nagyobb az igény, de ennyivel? :/ Bár bajod nem lesz tőle, de kíváncsi lennék miért ennyit ajánlott a doki. Elárulod? :)
2/4 anonim válasza:
Ez a 160 gramm tényleg soknak tűnik.
Simán merj venni. A fehérjepor nem koksz!!! Egy kanál fehérjepor, amit 3 dl vízben oldasz fel, megfelel két liter tej fehérjetartalmának. Gyorsabb, tömörebb, egyszerűbb. Se neked, se a babának nem fog ártani, ne félj!
A lifetiltstore.hu-n vannak még jó ízek.
3/4 A kérdező kommentje:
Hogy pontosan miért jó kérdésDe mintha 2gr/tskg/nap ot mondott volna.Én meg 80kg vagyok.Tehát 80x2=160 gondolom így.
Köszönöm a választ mindkét írónak.
2015. jún. 2. 21:00
4/4 anonim válasza:
És a lifetiltes fehérje fogyasztható terhesség alatt? Terhesség előtt az volt a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!