Lenne pár kérdésem a testépítésről. Lent írom a többit. Okés?
Na az a helyzet én már közdősportolok rég óta, de a gyúrásra sosem gondoltam viszont már patent a technikám, így az ütőerőmet már leghatékonyabban súly növeléssel tudom fokozni.
Egyszer érdekelne olyanoknak a tanácsai, akik versenysportolók és ütőerő növelést tudatosan végzik(nem a zsákolásra gondolok most)
Másodszor érdekelne a testépítők tapasztalatai, hogy mennyit lehet edzeni egy nap, egy héten, egy hónapban, hogy ne károsuljanak az izületeimet és megfelelőképpen regenerálódjon a szervezetem.
Következő hónaptól kezdve szeretnék napi 2x lejárni, ez mennyire jó és milyen összeállításokban?
Másik kérdésem, hogy térd izületem nem terhelhető 100%-osan milyen gyakorlatok vannak amik kímélik a térdet mégis rámennek lábra rendesen.
Plusz az étkezéshez mit javasoltok, úgy hogy lehetőleg ne kelljen sokat ráköltenem.
Köszi a válaszokat!
Nem tudsz kérdést megfogalmazni?
Pl. "Hogy vannak ezek a testépítésnél?"
Amúgy ez nem egy pár soros téma, itt egy könyv olvasd el benne vannak az alapok!
Kérdező egy idegbajos vagy, dolgozz rajta.
Amúgy kaptál választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!