Ha a bicepszem nagyon le van maradva kezdhetem a hát-bicepsz edzést bicepszel és utána hát?
Figyelt kérdés
Hát genetikám jó és fejlett is nemhiszem hogy gond lenne vele csak nem tudnák akkora súllyal edzeni,és annyira megedzeni.2015. szept. 10. 19:15
1/3 anonim válasza:
Akkor oszd fel máshogy az izomcsoportokat. Tedd a bicepszes pl a mellhez, a tricepszet meg a háthoz, és máris meg van oldva a dolog.
2/3 anonim válasza:
Nekem is sajnos nagyon vékonyak a kezeim, ezért fél éve kitaláltam, hogy a lábnaphoz hasonlóan csinálok egy kéznapot is.
Bicepsz-tricepsz-alkar, ezt edzem egy nap, érdemes volt, brutálisan fejlődik, nagyon látszik az eredmény.
3/3 anonim válasza:
Csinál nagy súlyos guggolást, attól majd nőni fog a bicepszed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!