Szálkásításkor ti mit szoktatok "nassolni" étkezések között?
Szálkásítok, és az a baj, hogy hiába eszem napi 5-ször, mégis folyamatosan éhes vagyok és az étkezéseknél sem érzem hogy jóllaknék.
Hogy értsétek, mondjuk az ebédem után úgy érzem, simán be tudnék még nyomni egy nagy tányér birkapörköltet vagy fél kiló főtt krumplival.
Ti mit szoktatok, rágcsálni, nassolni ilyenkor éhség űzőnek, ami nem csak üres kalória, hanem azért értelme is van??
Nekem olyasmik jutottak eszembe, mint pl mandula, földimogyoró, különlegesebb sajtok...
Csak ezekbe meg elég sok a kalória...
Probald ki az időszakos böjtölést.
Reggel víz. Ha megéhezel akkor egy kávé. Pár órára rá pedig egy alma mondjuk vagy valamilyen hasonlo gyumolcs. Aztan ha megehezel edd meg az egesz napi mennyiseged 2 etkezesben
12: A gyümölccsel, különösen az almával az a baj, hogy savat csinál, amitől aztán még éhesebb leszek. Próbáltam már, nálam nem működik.
Azért gondoltam ilyen zsírosabb dolgokra, mint pl. mogyoró, mandula, pisztáci, sajtok.
Ja, egy negyed marék mandula aztán nagyon odabasz az inzulinszintnek...
Minek mekegsz bele, ha fingod sincs róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!