Egy gyúrós maximum meddig engedheti fel a testzsírját szerintetek?
Figyelt kérdés
Hanyagoljátok a tészta gyúrós "vicceket".:)2015. szept. 2. 04:29
11/14 A kérdező kommentje:
Aludj!
2015. szept. 2. 07:14
12/14 anonim válasza:
Szerintem érdemes 10-15% között tartani.
Szoval 10%-nál elkezdesz tömegelni 15%-ig tömegelsz majd visszaszálkásítasz. Igy egész évben jó formád van.
13/14 anonim válasza:
Én tömegelésnél maximum kb 17-18-ig megyek fel. Utánna szálkásítás.
14/14 anonim válasza:
tömegelésnél 15 % megyek fel maximum szálkásítás után 10 11% szoktam lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!