Szalkasitaskor heti mennyi aerob edzes a maximum szerintek?
Semennyi se kell.
A kalóriaminusz a lényeg, és ha az megvan kajából, akkor minek égetni még kaloriat?
Sokan nem értik az aerobedzés lényegét, ez csak olyan kalóriaégetés ami izmokhoz nem "nyúl" mert nem olyan intenzív.így segít a kalóriamunisz megtartasaban.
Napi 2is mehetne siman, de 1óranál ne legyen több 1xre. De ki az aki egész nap sétál, nap/1 50-60perces éri meg legjobban szerintem, persze függ a kajádtól is.
Az aerob mehet minden nap, az nem kardió.
Ettől függetlenül szerintem is fölösleges heti 3-nál több, de ugye a kérdező a maximumra volt kíváncsi
Ez a "semennyi sem kell" nem teljesen igaz.
Azért egyáltalán nem árt, ha a kardióvaszkuláris rendszer is kap terhelést, nem kell leragadni a egyféle edzésnél, ráadásul nem árt a friss levegő sem az embernek. :)
én egyik nap hit edzés, másik nap aerob
hit edzésem: 30 mp , 1 perc pihenő, ezt 20x
aerob edzésem: 2 óra
A lomhának, lustának érzed magad, akkor kardiózz nyugodtan, főleg intervallumban.
Ez az izomvesztés nagyon túl van misztifikálva, senki nem veszít izmot heti 1-2 óra kardiótól, akinek nincs "túl" nagy izomzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!