Ha elhagyom a kardiót, és csak súlyzós edzés marad, az baj?
Sziasztok!
Másodéves leszek az orvosin, de továbbra is megpróbálok járni edzőterembe heti 3x. Alakformálás a célom, és személyi edzővel edzek. Most még van időm a kardióra is, de akkor már nem lesz... Örülök neki ha belefér a heti 3. Probléma, ha elhagyom a kardiót?
Közlöm veletek bunkókáim, hogy egy első évét végzett orvostanhallgatónak még fingja nem kell legyen arról, hogy mire jó a kardió edzés :) Ezt majd másod- és harmadévben megtanulja, addig max. annyit tudhat róla, amennyit bármelyik (jól informált) laikus, hát ő ennyit tud. Ezért nem kell bántani.
Kérdező, én heti 3x kelek reggel fél 6-kor, elmegyek konditerembe kardiózni/futok szabadban 7-10 km-t, majd hazamegyek fürödni/egyenesen a teremből megyek egyetemre. Esténként súlyzós edzések jönnek. És ezt egyetem mellett is tartom :)
Amúgy ha elhagyod a kardiót 1) kalóriabevitel függvényében elkezdhetsz hízni, így lehet, hogy módosítani kell a CH beviteleden 2) állóképesség és keringési rendszer szempontjából is hasznos lenne, ha beiktatnád.
Negyedéves medikus voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!