Ha elhagyom a kardiót, és csak súlyzós edzés marad, az baj?
Sziasztok!
Másodéves leszek az orvosin, de továbbra is megpróbálok járni edzőterembe heti 3x. Alakformálás a célom, és személyi edzővel edzek. Most még van időm a kardióra is, de akkor már nem lesz... Örülök neki ha belefér a heti 3. Probléma, ha elhagyom a kardiót?
Másodéves leszek az orvosin, de annyi fogalmam nincs, mire való a kardió edzés, csak úgy csinálom...
Remélem külföldre mész dolgozni, nem szeretnék a páciensed lenni.
Én első tömegelésem alkalmával csak súlyzós edzést végeztem, de a végére már nem volt túl kellemes lépcsőzni meg ilyenek. Május óta szálkásítok, volt kardió és intervallum edzés is, és sokat javult az állóképességem.
Ha hosszú kardiókat nem is, legalább heti 2x 20 perc intervallum edzést próbálj meg szerintem beleszorítani az idődbe, hogy az állóképességed megmaradjon és ne fulladj ki hamar.
és ezt mi mondjuk meg egy orvostan hallgatónak?
igen probléma...
Szia!
Soha nem kardióztam tömegelés közben, állandóan 20-30 másodperc körül tartottam a pihenőidőket és nagyon magas intenzitás így nem is éreztem rá szükséget soha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!