Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti egy teljes testes edzésse...

Heti egy teljes testes edzéssel fejlődhetek?

Figyelt kérdés
Eddig volt heti 3 teljestest edzésem. Alapgyakorlatokat végeztem 2 sorozattal, nagy intenzitással. Nem is ez a lényeg, hanem hogy hiába nyomtam keményen az edzéseket mindhárom nap, annyira nem éreztem másnap a hatását, nem volt meg a kellő progresszió. Most úgy alakult a munkám miatt, hogy 5 napig nem tudtam edzeni, tegnap volt az 5 nap utáni első edzés, és hihetetlen mennyivel erősebb voltam, illetve most megmozdulni se bírok akkora izomlázam van. Korábban soha nem tapasztaltam izomlázat, míg heti 3x nyomtam. Legyen heti egy edzés? Mit csináljak?
2015. aug. 29. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Heti eggyel is többre mész, mintha nem edzenél. De inkább legyen két edzés.
2015. aug. 29. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Heti egy edzes semmit sem szamit, ezert teljesen felesleges. Egesz eletedben kell sportolni rendesen es rendszeresen, hogy sportos ember valjon beloled.

Szerinted ha hetente csak egyszer mosol fogat akkor apoltak lesznek a fogaid?

2015. aug. 29. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

a sok bukasigedzes az izomnovekedesedet nem noveli ellenben szuksegtelenul kimeriti az idegrendszeredet. Az izomlaz meg a tul ritka edzes jele. Ha rendes edzesterved van fejlodni fogsz es nem leszel izomlazas.

Ezert voltál erosebb mert kipihente az idegrendszered, és ezert volt izomlazad mert kicsit elszoktal az edzestol

2015. aug. 29. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!