Mennyi idő után fogok feszesedni, vékonyodni és kezdenek el látszódni az izmaim észrevehetően? Heti 3szor megyek konditerembe. (minimális fölöslegem van)
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 16:45
1/9 anonim válasza:
Három év kell neki szerintem. Eleve le kell fogynod, majd elkezdeni az edzést minőségi kajával.
2/9 A kérdező kommentje:
3év? :O
nem arra gondoltam mikorra leszek izomgyuri :D
pár hónap alatt csak lesz változás nem? pl feszesedés?
2015. aug. 27. 16:56
3/9 A kérdező kommentje:
amugy nem kövér vagyok, 27 éves 155cm 52kg
2015. aug. 27. 16:57
4/9 anonim válasza:
Kb 3 hónap mire elkezd látszani.
Sok sikert! :)
5/9 anonim válasza:
Hát feszesedés szerintem nehezen, illetve szerintem genetika kérdése, hogy kinek milyen alakúak, illetve feszesnek tűnnek az izmai. Én 3 év kemény edzés után vagyok, de van olyan részem, pl a bicepszem nem tűnik olyan feszesnek mint amilyen erős. Ha fölösleg is van rajtad, és azt leadod, akkor a bőr meg még jobban nem lesz feszesebb. Izmot meg nem könnyű építeni hirtelen akkorát...
6/9 anonim válasza:
Én majdnem 2 hónapja járok heti 3x személyi edzőhöz, és azért már nekem is látszik valami :))) De még nem teljesen, szóval a 3-4 hónap szerintem reális.
7/9 anonim válasza:
Feszesség az izom-zsír arány kérdése, edzel, diétázol, azt majd látszik... Nem kell 3 év, hogy látsszon. Izomgyuri nem leszel soha.
8/9 anonim válasza:
Igen, csak aztán egyre lassabb lesz a fejlődés, az ne tévesszen meg senkit, hogy "kicsit" alakul 2-3 hónap alatt, utána már nem sokkal lesz nagyobb, hogyha nem veszi komolyan valaki.
9/9 anonim válasza:
Fél év kb. Egy év után már külső szemlélő is biztosan észreveszi, ha jó a kaja meg az edzés és a pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!