Megnéznétek ezt a tömegelő étrendet?
Figyelt kérdés
3 tskg-al kezdem, mert nem igazán szeretnék zsírosodni ( + 39 , 47 g zsírt viszek be )
Pihenő nap:
Edzés nap:
71 kg , 173 cm , mezomorph alkat, 20% testzsír, heti 3 edzés, ülő munka napközben. Tervezem heti 2 HIIT edzést a hétvégékre.
2015. máj. 24. 22:28
1/6 anonim válasza:
20% tzs-nél én se szeretnék már tovább zsírosodni, miért nem szálkásítasz 1-2 hónapot? 71kg 20% tzsve azt feltételezi, hogy nem sok izmot tudnál veszíteni, még ha nem menne flottul a szálkásítás akkor sem.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez az étrend merre vinne? ( értem ezalatt a matrotápanyagok mennyiségét)
2015. máj. 24. 22:41
3/6 anonim válasza:
Par észrevétel:
Miért eszel többet pihenőnapon?
1900 kaloriaval hogy gondoltad a tomegelést?
4/6 A kérdező kommentje:
számít valamit hogy pihenőnapon több a szilárd kaja?
mennyi kalóriával szoktak tömegelni?
2g/tskg fehérje van most, 3.5 g/tskg ch-val + telítetlen zsírok.
2015. máj. 25. 00:14
5/6 anonim válasza:
187cm 85kg, és 2400kcallal én heti 0,7kg fogyást hozok, neked _minimum_ ennyi kellenne szintentartáshoz, 2900-3000 minimum egy kis tömegeléshez
6/6 anonim válasza:
2900-3000?
2500-al már simán tudta tolni egy lassú tömegelést, legalábbis innen jó lenne kezdeni, aztán majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!