Testépítők! Ti hogyan raktok össze egy étrendet?
Amikor elkezdtem jó volt meg minden, de egy hónap után annyira megutáltam hogy kihánytam miután megettem, nem bírtam ugyanazt enni mindig. Sajnos nem érték ehhez a számoláshoz, de szeretnék visszatérni az edzéshez, amit nem szívesen csinálok addig amíg nincs meg az étrend. Egy nő aki ismert dietetikus azthiszem, ő 20.000-ért megmondja milyen anyagcsere típusba tartozom, viszont hirtelen nincs ennyi pénzem fölöslegesbe. Szóval esetleg tudna segíteni valaki hogy ne csak egyfélét ehessek,mégis rendben legyenek az étkezések?
17 éves lány vagyok, 167cm és 54-55kg, viszont semmi izom nincs rajtam, és emellé zsíros vagyok.
én úgy raktam össze, hogy változatos legyen, tehát nem gyros pácolású csirkemellcsíkokat eszem rizzsel minden nap
sovány húst szeretem, így abból szoktam csinálni fasírtot, ragut, rántott húst (sütőben), vagy megpárolom, megsütöm serpenyőben natúran és szószt készítek hozzá, vagy valamilyen pácolt husi, tonhalas pizza vagy bolognai ragus pizza vékony tésztával, omlett (teljes tojásból szoktam), sonka+tojás
a köret is elég sokféle lehet: kuszkusz, rizs, édesburgonya, köles, gersli, tk/rizs-/zab-/zabpehelylisztből készült dolgok: gyros pita, hamburgerzsemle, tészták
édesség pl. túrós palacsinta, gyümölcsös-túrós szelet, zabkeksz, kókuszos sütik
rágcsálnivaló pl. mini pizza, sajtos rúd vagy sajtos perec (sok túró, zabpehelyliszt, sajt, tojás)
egyébként a testzsír%-od tudni kellene, hogy érdemi választ kaphass, hogy neked most milyen étrend kellene
Ez mind szép és jó, de ha nem ektomorf vagy, el is felejtheted az ilyen kevésbé korlátozott étrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!