Testépítők, így jól rakom össze az étrendet?
Extrém nehezen hízó, 17 éves srác vagyok. (60 kg) Eldöntöttem, hogy szeretnék változtatni magamon, és az edzésen kívül a kajára is odafigyelni. Így számoltam, illetve raktam össze az étkezést, 60 kg-ra:
360 gramm ch
180 gramm fehérje
Ez egy napi kajaadagban:
Reggel 100 gramm zab (65 gramm ch)
300 gramm rizs (230 gramm ch)
Edzés után 50 gramm gyors ch
600 gramm zöldség
Fehérje:
600 gramm csirkemell
150 gramm sovány túró este
2 turmix (reggel, ill. edzés után)
Nitro Pure Whey Gold fehérjém van, edzés utánra Carbox. Multivitamin Multi Pro Pak, 1g C-vitamin.
Ez így jó lesz, esetleg rakjam össze más kajákból?
Köszi előre is:)
Azért nem teljesen mindegy, hogy miből van összerakva.
Szerintem vitaminból egy Mega Daily One is bőven jó lenne, felesleges egy Multi Pro 60kg-s kezdőként. Csirkemell se feltétlen kell ennyi szerintem. Ha extrém hízó vagy, inkább kicsivel több szénhidrát.
Multi Pro-t csak azért szedem, mert édesapám is ezt szedi nap mint nap, szóval akkor vele együtt megosztoznánk rajta, saját magamtól én is beérném egy egyszerűbbel:)
600 gramm csirkét azért, mert a fehérjét felemeltem 3g/tskg-ra, a ch-m is 6 grammnál van, afölé nem érdemes vinni, azt mondják.
Jó lesz !
Még iktass be zöldség,gyümölcs,olajos magvakat...
pl. répa,banán,dió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!