Én 175cm magas és 136kg vagyok, hogy fogyhatnék le?
Figyelt kérdés
Természetesen majd gyúrni is szeretnék, de a fogyás a nagyobb célom. Vagy lehetne a kettőt együtt is? Segítene valaki?
Miből mennyit egyek?
Milyen vitaminokat vegyek?
2015. aug. 26. 15:39
1/10 anonim válasza:
persze mehet a gyurás plusz mellé aerob/kardio edzés.A lényeg ,a táplálkozason van ,állíts ossze egy jo szálkásító étrendet,neten találsz rengeteg mintát ,hogyan kellene kinézni egy ilyen étrendnek.Kaloria minuszban kell lenned és akkor fogyni fogsz.
2/10 anonim válasza:
Csak együtt szabad a kettőt csinálni mert az a leghatékonyabb. Gyúrás és szálkásító étrend (sok fehérje, zöldség, kevés CH) Minden fent van a neten ahogy az első írta, keresgélj.
3/10 anonim válasza:
diéta. testsúly x 1.5g szénhidrát, testsúly x 3g fehérje. 0 liszt 0 cukor minimális MINŐSÉGI zsir (oliva v lenmag olaj) vitamin: c vmitan, multi vitamin, és omega 3, sztem ez a 3 az alap. l-karnitin meg ilyen hülyeségeket hagyjad, sétált heti 3x mojndjuk 1 órát, 'eröltetett menetben' mellette heti 3-4 NAGYsúlyos edzés.
4/10 A kérdező kommentje:
A 3g fehérje, az kur*va sok. :O
A lenmagolajból hány kanál kell egy nap?
2015. aug. 26. 16:39
5/10 anonim válasza:
a fehérje attól függ hol tartasz. ha versenyre készülsz és szálkásitani akarsz akkor kell a 3 gramm... ha csak simán hobbibol megy és jol akarsz kinézni, akkor legyen mondjuk 2 g, de emberre válogatja, kinek mennyi kell, hogy ne veszitsen izmot. hozzá teszem a 1.5g ch olyan ku..a kevés, hogy éhes leszel, és már csak azért is fogsz fehérjét enni, hogy ne ess össze :D ja és mehet napi 500g brokkoli. ezt meg olvasd el: [link]
6/10 anonim válasza:
Egy 136 kilós kezdőnek hogy kéne már 3g fehérje... eldobom az agyam.
7/10 anonim válasza:
ki mondta h kezdő? hiányos adatok mellett biztosra megyek.
8/10 anonim válasza:
Először is a fehérjét zsírmentes tömegre kell számolnod,esetedben kb 65-70 kilóra így máris nem lenne olyan sok a 3g/ttkg.A másik,hogy amíg falod a húst,tojást addig sem a szénhidrátot meg a cukrot eszed kalória gyanánt mint eddig.Röviden ez lenne a lényege a megemelt fehérje bevitelnek nálad.De 2g fehérje szerintem elég lenne neked 70x2=140g/nap.
9/10 anonim válasza:
az meg 500 g csirke 10 tojás aztán meg is van xd
10/10 A kérdező kommentje:
500 gramm csirkemell = 123 fehérje
3 db tojás = 21 fehérje
Ha 10 tojást ennék meg naponta az túl sok lenne.
Tehát jó ennyi a fehérje, olyan napi 140gramm.
Zöldségből, rizsből mennyit kellene?
Illetve lenmagolajból?
2015. aug. 27. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!