Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyit lehet enni egy nap?

Ennyit lehet enni egy nap?

Figyelt kérdés

Az egyik oldalon azt olvastam, hogy 2,5-tel meg kell szorozni a testsúlyt ennyi gramm fehérjét lehet enni egy nap és 2-vel ha szorozzuk akkor annyi szénhidrátot.

Nekem a fehérjére 160 gramm a szénhidrátra 128 gramm kött ki. Tehát 288 grammnál nem ehetek többet?

Lehet hülye kérdés, de tényleg nem értem.

2015. aug. 26. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem látod, hogy ő azzal sincs tisztában, hogy miből épülnek fel az ételek? Hogy nincs arról fogalma, hogy egy étel nem csak szénhidrátból, vagy csak fehérjéből áll? Vagy, hogy mindennek van víztartalma? És még sorolhatnám...Semmit nem ér a sárgakapszulával, ha egyszerűen fogalma nincs arról, amit 3.-ban tanítanak.
2015. aug. 26. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
1.8/2g/tskg fehérje kell ez azt jelenti. Ha 60kg vagy akkor 120g fehérje kell. Szénhidrátot nyugodtan ehetsz, csak nem mindegy miből eszed. Szénhidrát fontos=erő szóval ha rizst eszel amiben, van szénhidrát nem fogsz elhízni. Szóval 50-60g túl léped semmi bajod sem lesz, ezt te érzed neked hogy kell a szénhidrát a szervezetedbe. Először próbált avval amennyit kell enned, ha fáradt és erőtelenek érzed magad akkor emeld, meg a szénhidrát mennyiséget.
2015. aug. 26. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!