Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1.5kg rizst (főtt) kéne...

1.5kg rizst (főtt) kéne megennem hogy meglegyen a napi ch szukseglet,77 kg vagyok, meg lehet enni ennyit reggeltol estig?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
1,5 kg rizsben 1200 g ch van. miért kéne megenned 1200g ch-t? 77 kg-hoz, ha durván nehezen hízó vagy, és mondjuk 6g/ttkg ch kell, az akkor is 460-470g ch....kb a harmada annak, amit te írsz. biztos hogy nem számoltad el?
2015. márc. 3. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
En neten azt talaltam hogy 1 kilo fott rizsben 286 gramm ch van
2015. márc. 3. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi az isten nyiláért főve adod meg a mennyiségét? Tudod főzés előtt különböző mennyiségű vizet adhatsz hozzá, és változó lesz a súlya. Mindent nyersen, hulladékoktól megtisztítva mérünk.
2015. márc. 3. 21:39
 4/8 anonim válasza:
Turmixold, tegyél hozzá fehérjét, idd meg.
2015. márc. 3. 21:48
 5/8 anonim válasza:
Felszívódása is jobb lesz. Ám tényleg szárazon kell mérni a mennyiséget adott mennyiségű ch-hoz.
2015. márc. 3. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:

100g nyers rizsben 80 g ch van. igaz, erre nem gondoltam, hogy főzve méred...

mondom a saját példámat. én most diétázok, plusz alapból úgy szeretem a rizst, ha nagyon puha, másoknak már szétfőtt. mivel kevés ch-t viszek most be, annyi vizet adok a rizshez, amennyit csak felszív. így aztán az eredeti súlyának és térfogatának sokszorosa lesz (és persze jobban is telít).

szóval nyersen.

2015. márc. 3. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
:D ezen besírtam... Made my day :D
2015. márc. 3. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:

5x77=~380g

ez cirka fél kiló rizs, főve lehet akár másfél kiló, bőven elég kell legyen.

Nincs ezzel gond, meg lehet enni ezt a mennyiséget. Javaslom csináld úgy, hogy zacskós előkészített rizsát főzz meg alkalmanként, és azt pontosan tudod hogy 125g, és könnyű elkészíteni is. És egy ilyen zacskó simán befér egy kajálásra. és ez négy étkezésben fedezi is a fél kiló rizsát.

Rizsen kívül másból is beviheted: tojás, teljes kiőrlésű cuccok, magvak, durumtészta, hüvelyesek. Csak figyelj rá hogy a zsírt is számold.

2015. márc. 4. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!