Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem tudok ennyit enni, mit...

Nem tudok ennyit enni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég sok segítséget kaptam már innen az oldalról az étrenddel kapcsolatban, de ma elkezdtem, és rájöttem, hogy ennyit nem tudok megenni. Már az ebéd is éppenhogy lecsúszott, de már hányingerem lett, a következő étkezésnél viszont már csak a gyümölcsturmix ment le. ( A csatolt képen látjátok majd.) Idővel ez jobb lesz, próbáljak meg minnél többet enni, majd ha elkezdődik az iskola, úgyis éhes leszek, mert nem csak itthon ülök, vagy az étrendemmel van baj? Mit tanácsoltok?

15 éves vagyok és 60 kiló.

[link]

2014. aug. 22. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Emeld a zsírbevitelt :) így arányosan csökkenni fog vele a kaja.

Amúgy gondolom hozzálehet szokni a dologhoz.

2014. aug. 22. 16:52
 2/13 A kérdező kommentje:
De a fehérje és szénhidrát bevitel adott. Ha emelem, csak többet kell ennem.
2014. aug. 22. 16:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha megemeled a zsírt akkor csökkenni fog a szénhidrát beviteled.

tehát ha pl a lenmagolajat növeled akkor csökkenni fog a rizs.

2014. aug. 22. 16:59
 4/13 A kérdező kommentje:
De a szénhidrátot nem csökkenthetem. Abból kell ennyi, én úgy tudom.
2014. aug. 22. 16:59
 5/13 anonim ***** válasza:
A zsír is ch bevitel.
2014. aug. 22. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:
magyarul cseréld ki zsírra :D
2014. aug. 22. 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Mehet több zsír, ha nem tudsz többet enni ch-ból.
2014. aug. 22. 17:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
tápkieg.
2014. aug. 22. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez 2200 kalória, két étkezésben is le lehetne nyomni akár. Próbálj meg kevesebbszer enni, nálam is az volt a baj, hogy 2-3 óránként akartam de az inkább diétánál hasznos, mert nem leszel éhes. Tömegelésnél viszont mennyen 3-4 étkezés, mert ha tényleg éhes vagy, akkor sokkal többet tudsz enni. Próbáld ki a zabpelyhet még szénhidrát forrásként fehérje turmixxal. Szerintem annál könnyebben semmi nem csúszik és 200 gramm tákieggel, gyümölcsel 1000 kcal is meg van. Én ezt tenném első étkezésnek a maradékot pedig szétosztanám 2-3 fele és 4 órát kihagynék étkezések közt.
2014. aug. 22. 17:57
 10/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez így jó lesz? A holland kakaó és a tej mennyire megengedett? Csak egy keveset használnék. Nem lesz túl sok a fehérjebevitelem? Nem az állati, mert az pont jó, hanem az összes. Edzés után egy adag Nitro Pure Whey Gold lemehet, vagy felesleges? Esetleg edzésnapokon vegyek ki 100 g tojást?

2014. aug. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!