Nem tudok ennyit enni, mit tegyek?
Elég sok segítséget kaptam már innen az oldalról az étrenddel kapcsolatban, de ma elkezdtem, és rájöttem, hogy ennyit nem tudok megenni. Már az ebéd is éppenhogy lecsúszott, de már hányingerem lett, a következő étkezésnél viszont már csak a gyümölcsturmix ment le. ( A csatolt képen látjátok majd.) Idővel ez jobb lesz, próbáljak meg minnél többet enni, majd ha elkezdődik az iskola, úgyis éhes leszek, mert nem csak itthon ülök, vagy az étrendemmel van baj? Mit tanácsoltok?
15 éves vagyok és 60 kiló.
Emeld a zsírbevitelt :) így arányosan csökkenni fog vele a kaja.
Amúgy gondolom hozzálehet szokni a dologhoz.
Ha megemeled a zsírt akkor csökkenni fog a szénhidrát beviteled.
tehát ha pl a lenmagolajat növeled akkor csökkenni fog a rizs.
Ez így jó lesz? A holland kakaó és a tej mennyire megengedett? Csak egy keveset használnék. Nem lesz túl sok a fehérjebevitelem? Nem az állati, mert az pont jó, hanem az összes. Edzés után egy adag Nitro Pure Whey Gold lemehet, vagy felesleges? Esetleg edzésnapokon vegyek ki 100 g tojást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!