Elég egy napra ennyit enni?
ma ettem egy rántott húst és egy rántott párizsit,
egy banánt és két narancsot
ha tényleg fogyni akarsz ,akkor bőven elég,
-van olyan ismerősöm aki minden másnap csak egy főtt tojást eszik,és kutyabaja,
Úgy érzed jól laksz ennyivel?
Értelmesnek tűnik (csak) ennyit enni? Ráadásul ebben is van panír (búzából, glutén) és a parizert nem is tudom egészen besorolni semmilyen ételcsoportban, hogy mi tápanyag lehet abban.. nem sok.
Tehát szerinted ez elég, ettől erős és egészséges leszel, így érzed? Fizikai teljesítőképességhez ez elég energiát ad egy egész napra?
Igazából én már 3-4 gyümölcstől is jól lakok egy napra csak anyám rám erőlteti a kaját.
1. válaszoló:akkor az ismerősöd koplal,és egyáltalán nem egészséges ilyen kevés kaját enni egy nap.
Nem koplalok,mert én jól lakok egy nap ennyivel.
Akik viszont koplalnak,azok egész nap éhesek,én viszont nem vagyok éhes és szerintem valaki,aki fogyózik, az minimum van vagy 60 kiló és nem hiszem,hogy az beérné egy nap azzal,hogy eszik egy főtt tojást.
Akkor jól laksz.. én kérdeztem, hogy tényleg jóllaksz ennyivel, hogy van erőd, energiád..
De ha meg ennyire határozottan állítod, hogy neked ennyi elég kaja, nem koplalás, akkor miért írtad ki a kérdésed? Tudod, hogy mi jóval többet eszünk ennél, a többszörösét. Nyilván szerintünk kevés lesz, hiszen mi nem vagyunk olyan szerencsések hogy egész nap hajtsunk, eddzünk és csak ennyit kelljen ennünk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!