Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek sok ez egy napra,...

Szerintetek sok ez egy napra, ennyit enni?

Figyelt kérdés
Reggelire megettem 3 szelet fehér kenyeret,vajjal. Azután egy csomag savanyű cukrot.Ittam 1,5 liter mentes ásványvizet. 1 egész kakaós csiga,1 nagy pogácsa. Mikor hazaértem ettem egy szelet fehér kenyeret üresen egy bögre tejeskávéval, utána ettem 2 szelet süteményt. Aztán egy nagy tál krumplifőzeléket este. Ennyi. Sok ez egy napra? 17 éves lány vagyok,suliba járok,nem sportolok,mindig ennyit eszem és nem hízom el sőt egyre vékonyabb vagyok.
2013. jún. 3. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ha nem hízol tőle akkor szerintem nincs gond.

Ez kb.1500 kcal.

2013. jún. 4. 17:13
 2/2 petfol válasza:

Rengeteg szenhidratot vittel be, raadasul nem is a jo fajtabol. Erdemes lenne novelni a feherjebevitelt (hust nem eszel, legalabb tojast?, hol a zoldseg?), es a feher kenyeret lecserelhetned valami teljes kiorlesu verziora (esetleg magad suthetned, ha anyagilag megengedeted magadnak). Egyszeruen azert mert egeszsegesebb mint a bolti feherkenyer.

Egyebkent szerintem ez joval tobb mint 1500 kcal, csak valszeg gyors az anyagcsered, ezert nem hizol. De az elhizas hianya meg nem egyenlo az egeszseggel!

Mindesetre nagyon egyoldaluan taplalkoztal, nyugodtan kerdezz meg egy orvost. Ugyanezt fogja mondani.

2013. jún. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!