Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem tudok ennyit enni, mit...

Nem tudok ennyit enni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég sok segítséget kaptam már innen az oldalról az étrenddel kapcsolatban, de ma elkezdtem, és rájöttem, hogy ennyit nem tudok megenni. Már az ebéd is éppenhogy lecsúszott, de már hányingerem lett, a következő étkezésnél viszont már csak a gyümölcsturmix ment le. ( A csatolt képen látjátok majd.) Idővel ez jobb lesz, próbáljak meg minnél többet enni, majd ha elkezdődik az iskola, úgyis éhes leszek, mert nem csak itthon ülök, vagy az étrendemmel van baj? Mit tanácsoltok?

15 éves vagyok és 60 kiló.

[link]

2014. aug. 22. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha az állatiból megvan a napi 2g x ttkg fehérje akkor jó. Én nem számolom a növényit, az jó lesz plusznak. Mehet a nitro pure whey.
2014. aug. 22. 18:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor azt hiszem végre sikerült összehoznom az étrendet. :D

Köszönöm a segítséget! :)

2014. aug. 22. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Erre találták ki a táplálékkiegészítőket.

Én a helyedben elhagynám a tojást ebédnél és kicsit visszavennék a rizsből. Csak simán brokkolival nem olyan nagy csoda, hogy nem csúszik. Egyél hozzá salátát öntettel, úgy majd jobban megy. Savanyúságról se feledkezz meg, segít az emésztésben, gyorsítja az anyagcserét (persze a salátához nem illik, azért van az öntet).

Zabpelyhet és müzliféléket reggelre érdemes belőni, akkor jó a magasabb ch. Rizsből másodszorra ehetsz barna rizst vagy akármilyen másik típusú rizset, úgy nem fogod megunni.

Tudnál úgy is trükközni ha valami túl nagy adag, hogy nem egyszerre eszed meg, hanem pihentetsz közben, de vigyázz mennyire tömöd magad, mert búcsút inthetsz a karcsú deréknak.

2014. aug. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!