Hátat mivel lehet jól előfárasztani? Döntött törzsű evezéssel jó lehet?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 13:19
1/7 anonim válasza:
T-rudas evezés, csak szűkön, párhuzamosan fogással (nem tudom a pontos nevét). A fekvenyomó rúdnak az egyik végét felpakolod az adott súlyra, majd a szűk húzódszkodónak a fogóját ráteszed a tárcsák mögé. Felveszel egy kényelmes helyzetet, és elkezdel vele evezni. Ha ebből lehúzol 3-4 szériát vetkőző sorozattal, kíváncsi leszek, hogy kelleni fog-e még valami "fárasztó".
2/7 anonim válasza:
Döntött törzsű evezéssel nagyon jó kezdeni, csak melegíts be rendesen. És: https://www.youtube.com/watch?v=rNjwZ1fxtCQ
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom majd vele kezdeni az edzést. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. aug. 22. 14:19
4/7 anonim válasza:
Az előfárasztás nem egy jó technika. Mondok egy példát. Tárogatás fekvenyomás előtt. Mit érsz el ezzel? Tárogatással kifárasztod a mellizmot. És az nem tud majd ugy dolgozni fekvenyomáskozben, nem fogsz erosodni, nem fog fejlodni.
Ellenben ha fekvenyomást kipihenten csinálod akkor utána simán tudsz meg tárogatni
5/7 anonim válasza:
Váltogatni kell a gyakorlatok sorrendjét néha. Ennyi az egész. Az adott edzéstervek is addig működnek, ameddig. Ezt nem lehet leszögezni, hogy most mi a jó, meg mi nem.
6/7 anonim válasza:
Egy edzéstervet mindig azokkal a nagy sulyos alapgyakorlatokkal kell kezdeni amiben meg tudsz erosodni és ezek után mehet az izolációs pumpálss arra amit ugy érzed nem megfeleloen dolgoztaott meg.
7/7 anonim válasza:
Azért izomcsoport függő is ez.Meg persze ember függő is.Mert én kezdtem 2 évig vállnál az állva nyomással kipihenten frissen ment 90-95 kilóval,de lesérültem tőle 3-4 havonta 2-3 hétre.Míg ha az edzés vége felé teszem az oldalemelések után,akkor megy 50-60 kilóval és nincsen sérülés.De az igaz,hogy más izomcsoport kevésbé annyira érzékeny mint a váll és azok nem igényelnek ilyen megoldást,legalábbis én feleslegesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!