Tudnátok írni nekem egy teljes testre való 'fenntartó' edzéstervet?
Figyelt kérdés
Jelenleg ágyéki fájdalmaim vannak, amivel már voltam orvosnál is, azt mondta, hogy edzeni edzhetek, de nem maximumon. Még körülbelül 2-3 napig nem edzhetek rendesen, addig viszont 'átmozgatnék' , mert így is kimaradt már három nap. Csupán csak fenntartani szeretném a jelenlegi formámat, és ugyanazt a formát elérni, mint a hétköznapokban, azaz telítődjön vérrel és feszüljön. Nagyon megköszönném!2015. aug. 22. 00:00
1/3 A kérdező kommentje:
Jelenleg ezzel próbálkoztam, de nem jött be (persze kisebb súlyokkal, minden 4x10)
Fekvenyomás
Tárogatás
Evezés
Lehúzás
Oldalemelés
Vállból nyomás
Franciarudas bicepsz állva
Koncentrált bicepsz
Tolódzkodgép
Csigán letolás kötéllel
2015. aug. 22. 00:02
2/3 *Glissade* válasza:
Az edzésterv nem olyan, mint egy tea;vagy bejön az íze, vagy nem.
Mi az, hogy nem vált be?
Csináld, majd jó lesz! Vagy kicsit változtass rajta néhány gyakorlatot. Már van egy alapod...
Miben segítsünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!