Hogyan latszódjanak az izmaim?
183cm 55kg fiú. Nem akarok hatalmas izmoktól duzzadó bodybuilder lenni. Csak szeretnék egy alap izomzatot felvinni magamra. Az edzéssel tisztában vagyok, de vmi bem tiszta. Mit kell pontosan ennem? Milyen étrendet? Feltétlenül kell tömeget növelnem? Mennyi idő alatt érhető el változás?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segítene ha tudnám milyen úton haladjak, mert elszánt vagyok.
hatalmas izmaid nem lesznek a mostani tudásoddal az 150%. Te nem vagy tisztában az edzéssel sem ez megint 150%. Te ne csinálj semmit addig amíg ezt a könyvet nem olvastad el. Halál komolyan ezt csak jó indulatból írom neked.
Sok sikert és kitartást.
"Feltétlenül kell tömeget növelnem?"
Nem árt. Alsóhangon 20 kilót. De a 183 centihez inkább 30-at.
Egyébként attól függ milyen célokat tűzöl ki. 55 kilósan is látszódnak az izmok, feszíts rá a karodra és látod. :D
De - és ne haragudj meg érte - 183 centihez az 55 kg, az majdnem olyan lehet (így tudom elképzelni), mint a Buchenwaldból frissen szabadult rab, aki jól belakott fehér kenyérből.
Szóval ez a súly nagyon kevés és igen, muszáj tömeget növelned. De el ne kezdj ész nélkül zabálni, inkább olvass a neten (millió oldal van ami ezzel foglalkozik), készíts étrendet, szerezz be kreatint és heti 3-4-szer menj le edzeni. Aztán szépen lassan haladva, kitartóan eléred a számodra szerintem minimálisan szükséges 75 kg körüli súlyt. Ez 1-1,5 év.
"Nem akarok hatalmas izmoktól duzzadó bodybuilder lenni."
Nem is leszel, nyugi :D
Ilyen súllyal szerintem kb. ehetsz bármit, csak minél többet és kiadósabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!