Hogyan gyúrják ki magukat a börtönben?
Sowilo, ebben a másodpercben vetetted fel, hogy nem tudsz "tarkón guggolni", mert nincs elég súly a teremben... :D
Ezek után hogyan és miért vegyünk téged és a tudásodat komolyan? :D
Ideiglenesen egy gimnázium konditermébe járok, egy ott tanító ismerősömmel. Összesen van 130kg súly. Erőemelő jellegű edzéstervet követek, tehát nem csinálok 15 ismétléseket. Azért csinálok elölguggolást, mert azt kevesebb súllyal tudom végezni, tehát ennyi is elég.
Ha már az itteni válaszaimra nem tudsz értelmesen rácáfolni, legalább azt magyarázd meg, a föntieknek mi közük a tudásomhoz.
Ha mar eleg szalkas vagy akkor is van egy kaloriaelhasznalasod. Legyen az mondjuk 2500 kaloria/nap
Ha te 2000-et eszel minden nap es van ezek kozott egy kis fagyi is akkor fogyni fogsz ha tetszik ha nem. Hiaba van ott az a fagyi. Rengeteg ember racafolt mar erre hogy nem lehet fogyni csak aert mert nem full tiszta az étrended
A kaloria energiat jelent :)
A fogyas/hizas pedig energiaegyensulyra vezetheto vissza
Nem azt mondtam, nevezd el másnak a kalóriát, hanem magyarázd el, szerinted mit jelent. Akkor úgy kérdezem: mit jelent az energia? Mit jelent az energia egyensúly?
(erre kíváncsi leszek)
Sziasztok tudom régi kérdés de hátha más is olvassa mint én,
én 178cm 96 kg voltam és elkezdtem számolni a kalóriákat programmal itthon mérve mindent, viszont nem diétás kaját hanem ami volt ebédre meg ami volt a hütőbe kaja. Kevés mozgással 1950 kcal-t írt az app, kb 1800-1900 kcal-t vittem be és 85 kg vagyok 1 év után kb 11 kg ment le. Volt néha fagyi, de azt is lemértem(bolti jégkrém) meg szalonna vagy kolbász de ezek is lemérve, tehát a kalóriába belefért mert annyit ettem, hogy ne lépjem túl.
AMI A LÉNYEG: Nem csak zsír megy le hanem izom is, tehát 96 kg ról 85 kg lettem de az alkatom nem lett jobb csak a mérleg mutat kevesebbet meg ruhában nem tűnök olyan szélesnek, de amúgy kicsit így is zsíros a hasam meg minden.
Tehát nem mindegy, hogy a mérlegen akarsz jól mutatni vagy a valóságba
lehet valaki 95 kg és ugyanígy jó kajával 95 kg lenne és jó kinézettel.
vagy 95 kg ról 85 kg lesz de ugyanúgy szar kinézettel.. Ezt kell eldönteni.
Én most jobb kajával elkezdek edzeni aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!