Hogyan gyúrják ki magukat így a börtönben?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=rKnKA-ppfE8
Szerintem nagyon durva, ennyit kapnak enni?
Gondolom táplálékkiegészítőket sem nagyon fogyasztanak...
1-2 közülük tényleg eléggé nagy/szálkás...
2013. júl. 13. 04:18
1/8 anonim válasza:
becsempészik nekik a steroidokat de most már Magyarországon is használják a börtönben persze nem olcsón
2/8 anonim válasza:
a börtönnek egyetlen hatalmas előnye van edzés szempontjából: rengeteg idejük van a gyúrásra, lényegében szinte mást se tudnak csinálni egész nap
3/8 anonim válasza:
Azt ne felejtsük,hogy a legtöbbjük azelőtt is nagy,mielőtt bemegy..
Egyébként saját testsúllyal,börtönkondival,becsempészett cuccokkal.
4/8 anonim válasza:
Így van, bemenetel előtt is nagyok. Valamint ott is vannak doppingok... Lehet, hogy nem kapnak annyit enni, de ilyen 2 méteres benga nigák azok elveszik a másikét is.xd
5/8 anonim válasza:
Miért, az ókorban és a középkorban hogy lettek izmosak a férfiak? :D akkor sem volt tejsavó, csak néha kenyér, gazdagéknál meg hús.
6/8 anonim válasza:
Az hogy egész nap gyúrnak azért nem igaz mivel sok börtönben dolgozni is kell. De tényleg sokat kapnk enni, inkább mennyiségre mennek mint minőségre. A titka szerintem valahol a rendszerességen múlik, mindig ugyanakkor esznek, van idejük aludni, és ha mindig ugyanakkor edzenek a testük valahogy hozzászokik szerintem. Fokozatosan nehezített saját súlyos gyakorlatok se rosszak. Na meg persze valószínüleg a börtön előtt se voltak az ilyenek gizdák :D néztem börtönétrendeket, sokkal többet és változatosabban esznek mint én, én azt pénzzel sem bírnám meg főzni se tudok...
7/8 anonim válasza:
Azért régen nem nőttek ekkorára az emberek, sem magasságilag sem szélességileg.Elég megnézni az első világháborús egyenruhák méreteit.
8/8 kuyo75 válasza:
Sziasztok!Az az igazság bár nem dicsőség pár évet letoltam a sitten. Napi háromszori kaja nem túl változatos kevés na persze nem tápláló. Na és a gyúrás nos igenas dolgod sincs. De viszont zarkan csak a tolonc beereszto lehetséges. Nincsenek súlyok és egyebek. De tény lehet fejlődni és tévhit nincs steroid ha pedig van akkor ezerből egynek.Szóval megdolnek a táplálék kiegészítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!