Ez hogy van ez? Drágább tojást enni, mint minőségi fehérjeport?
Figyelt kérdés
Az 5 kg-os sciteces WPP 26 ezer ft, amibe van 166 adag, és egy adag 22 gr fehérjét tartalmaz. Ez kiszámolva egy adag kb 167 ft-ba kerül, amiért kapsz 22 gr minőségi fehérjét.
Ezzel szemben egy átlagos méretű tojás 5,5 gr fehérjét tartalmaz, szóval 4-et kell megennem belőle, hogy felérjen egy WPP adaggal a fehérjemennyiség. A 4 tojás ára kb 180 forint (45 ft-os darabáron számolva).
Szóval:
- 1 adag WPP 22 gr fehérjével------167 ft
- 4 db tojás 22 gr fehérjével------180 ft
Akkor miért mondják hogy ne tápkiegre költsd a pénzt, hanem kajára, mert az úgy olcsóbban kijön?
2015. aug. 18. 01:53
21/24 anonim válasza:
nincs tejsavó utálat, mindössze azon kaptam fel a vizet, hogy a tojás ellenében nevezi minőségi élelmiszernek a kérdező...
22/24 A kérdező kommentje:
71 %-os, már az előbb se reagáltál, és most leírod ugyanazt a hülyeséged!! Hol írtam ilyet, hogy a tojással szemben minőségi élelnmiszer a tejsavó fehérje?? Azt írtam, hogy a WPP egy minőségi fehérje, ennyi, olyat meg pláne nem írtam, hogy a tojásfehérjénél jobb lenne. meg hogy jobb élelmiszer,mint a tojás, ez már a te fantáziád szüleménye. Na én meg ezen kapom fel a vizet, hogy egyesek nbem tudnak éretelmezni...
2015. aug. 18. 22:34
23/24 anonim válasza:
Azon a 3 gramm laktózon fogom összeszrni magam pont, főleg hogy van izolátum is bár az már nem olcsó.
24/24 anonim válasza:
Ugyan mitől lenne a wpp "minőségi"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!