Ezt a padot néztem ki otthonra, miket szerezzek be hozzá?
Azt mondják a fekve nyomáshoz a 180cm hosszú rúd kell, a bicepszhez meg a 160cm-es.
Mindkét fajta rúd kell, esetleg még a francia is vagy mi legyen?
Vennék hozzá és ez már biztos, két kétkezes súlyzót.
Úgy 130kg súlyt.
Akkor ezek kellenek:
- Kétkezes rúd: 180cm (Fekve nyomás)
- Francia rúd: Bicepsz
- Két egykezes
szerintem ezt ne vedd meg, ha ilyen sok dolgot tud egy pad ilyen áron, annak mindig csalódás a vége...
egy MAGNUS CLASSIC MC-L002 padot megkapsz 30.000ért, szinte minden mást le lehet edzeni szabad súlyokkal otthon...
Francia rúd, csak akkor kell, ha a csuklód nem bírja az egyenes rudat bicepsznél...
vagy használtan ennyi pénzből már kifoghatsz egy komolyabb fekvenyomó padot...
Legyen akármennyi garancia rá, arra a keskeny kis csőre ami tartja a linkelt padon a súlyodat én nem bíznám az életemet, mondjuk 100kg alatt... márpedig néhány hónap edzés után mindenkinek eljön a pillanat, mikor befekszik 100 alá... még ha még nem is bírja akkor is...
inkább vegyél egy jó minőségű fekve padot, szabad súlyokkal meg mindent bőven le lehet edzeni, egyedül a combhajlító izmot nem lehet célzottan edzeni így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!