Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Haladó női edzéstervek otthonra?

Haladó női edzéstervek otthonra?

Figyelt kérdés
Ti tudtok olyan oldalt,ahol találok ilyet? Én kerestem már,de semmi. Megcsináltam egy hónapos edzéstervet,vettem 30 kg-s súlykészletet,abban van egy franciarúd és két egykezes. Tudom,hogy minden a táplálkozásnál kezdődik,én betartom. Nem fogyni szeretnék,hanem elsősorban popsira gyúrni(tudom,guggolás ezerrel,csinálom azt is),de mindenemet szeretném átmozgatni. Tudnátok nekem ebben segíteni? Esetleg gyakorlatokat írni,amiből én összeállíthatok valamit magamnak? Köszi előre is!

2015. aug. 7. 08:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress egy női edzéstervet, ami nem otthora szól, ilyet biztos találsz.

Ezen annyit módosíts majd, hogy az olyan gyakorlatokat, amit nem tudsz otthon elvégezni, cseréld fel olyan gyakorlatra, amit otthon is el

tudsz,és kb ugyanazt a célt szolgálja, mint a gépes verzió.Pl:Tricepsz letolás csigán=Homlokra engedés franciarúdda,Fekvenyomás gépen:Fekvenyomás egykezesekkel.

Legyél kreatív, a készleteddel simán le lehet edzeni minden izomcsoportot.;)

2015. aug. 7. 08:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy lesz!Köszi!:)
2015. aug. 7. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:

még jobb is a súlyzó, mintha gépen csinálnád! heti hányszor edzel?

24L

2015. aug. 7. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:
3-5 alkalom,általában szerda és vasárnap pihenőnap. A súlyzókat tegnap sikerült beszereznem,az új edzéstervbe beiktatom majd (ha találok valami jót,maximum összeállítok valahogy egyet) :)
2015. aug. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!