GamerPc kérdése:
Szeretném, ha valaki össze állítana nekem egy 6 napos edzést otthonra. Mivel én valahogy nem tudom mit, meg hogy, mivel nem értek az otthoni edzéshez. Lehetséges lenne ez?
Figyelt kérdés
Tehát úgy szeretném,hogy tömegnöveljek,ez lenne a célom.Most vagyok 180 és 75KG. Jelenleg nincs lehetőségem terembe járni.De a jövőben ismét belekezdek,de addig is szeretnék itthon tömegelni. Tehát 6napos edzéseket írjatok,ha lehetséges.Előre is köszönöm,ja megy a zöld kezecske.2015. jún. 19. 20:16
1/4 A kérdező kommentje:
Jaa igen,már a netet is átböngésztem,legalábbis a magyar oldalakat,de nem találtam semmit.Tehát hozzátok fordulok,hogy súlyzók nélkül hogyan lehetne tömegelni otthon.Előre is köszi.
2015. jún. 19. 20:19
2/4 anonim válasza:
Akkor:
Fekvőtámasz 3x20-25
Húzódzkodás 3x20-25
Tolódzkodás 3x20-25
Guggolás/Bolgár guggolás (súly nélkül) 2x30-50
Vádliemelés 2x20
Hiperhajlítás 2x25
Hasprés 2x50
Lábemelés 2x50
Mondjuk ez megy hétfőn, szerdán, pénteken.
Kedden és csütörtökön lemész futni.
Egyébként teljesen felesleges 6 nap edzeni.
Tetszőleges ismétlésszámokat írtam.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,eléggé tetszetős,de azért még kíváncsian várom mások ötleteit is.
2015. jún. 19. 20:35
4/4 anonim válasza:
3x20-25 huzockodas kicsit eros lenne szerintem.
Csinalj 8 db-ot egybe tetszoleges ismetlessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!