Hogy kezdjek el edzeni itthon? 14/L
Eddig videók alapján tornázgattam, csak úgy össze-vissza mindenféle videórol. De ennek így szerintem nincs sok értelme...
Van itthon fit ball-om azzal is szoktam, meg bordásfalam.
Tudnátok segíteni hogy miket csináljak? Esetleg edzésterv?
sehogy.
ennyi idősen minden szempontból az edző vezette csoportos edzés lenne célszerű.
kinézel egy sportágat és elkezdesz edzésre járni.
Ja azt elfelejtettem mondani hogy járok lovagolni, de sajnos csak heti egyszer tudják a szüleim finanszírozni. Meg néha apukámmal szoktam menni úszni uszodába, azt olyan szinten hogy leúsztam a Balatoni öbölátúszást (3 km). Faluba lakunk ahol nincs sportolási lehetőség nagyon csak foci meg kézi, de az már összeszokott banda a párhuzamos osztály összes kis k**vája odajár úgyhogy oda nem fogok menni.
Most leszek 8-adikas ugyhogy majd egy év múlva már bejárok alapból a városba és akkor el tudok kezdeni valami ilyesmi sportot. De azért addig is szeretnék erősíteni.
így már világos.
akkor tényleg nincsen nagyon mit tenni.
esetleg keress rá a fegyencedzés könyvre és olvasd el végig.
a végén vannak edzéstervek is,elkezdheted és nézhetsz a gyakorlatok kivitelezéséről videókat a jutúbon.
miért,14 évesen szerinted tilos fekvőtámaszt nyomni,meg guggolni?
tesiórán szerintem mit csinálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!