Ha nagyon csóró vagyok hogyan izmosodjak?
1. Veszel olcsó fehérjeforrásokat amit megengedhetsz magadnak: olcsó sovány hús, pár tojás, nagy kiszerelésű olcsó fehérjepor
2. A jó minőségű feldolgozatlan növényi táplálék olcsó, és tudod kombinálni a növényi fehérjéket: zab,rizs, bab, borsó, krumpli
3. Zsírforrásnak lenmagolajat és olcsó magvakat: napraforgó, tökmag használsz(ezekben is vannak aminosavak amik javítják a növényi fehérje minőségét)
Tádá!
Nem nagyon értem. Fontos lenne tudnunk a nemedet is. Nem hiszem, hogy a szüleid ne adnának annyi ennivalót, amennyire szükséged van, és ha kifejezetten izmosodni akarsz, nem pedig fogyni, akkor nem is olyan fontos az értkezés rész. Persze mielőtt lehurrognának a többiek kijavítom magam, persze hogy fontos, és jól látható eredményt csak így érhetsz el, viszont enélkül is menni fog szerintem. Otthon is ugyanúgy tudzs edzeni, nem kell ehhez edzőterembe járni. Youtube-n van kismillió videó, abból válogass, ha pedig ennyire nem érsz rá, maradj az egyszerű súlyemelgetéseknél, felüléseknél stb. egy idő után meg lesz a hatása.
(Én még életemben nem voltam edzőteremben, kizárólag itthon edzek - persze táplálkozásra is fogyelek - és három hónap alatt el tudtam érni azt az alakot -legalábbis majdnem - amit szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!