Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi végett lett hólyagos?

Mi végett lett hólyagos?

Figyelt kérdés
Ma egy gyilkos bicepsz&tricepsz edzésem volt azaz kar nap. Nem régen úgy egy fél órája vettem észre hogy a jobb bicepszemen egy jókora hólyag keletkezett. Miért, mitől van ez, illetve hogyan tudnám eltüntetni?

2015. aug. 12. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Hallod küldj már egy fotót róla mert kíváncsi vagyok.
2015. aug. 12. 18:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Tessék sorry a gyenge minőségért csak így tudtam lefotózni.. olyan mintha egy szúnyogcsípés lenne de nem az, ez valamilyen vízhólyag féleség lehet, du fél 4-kor fejeztem be az edzést és úgy 16 óra körül vettem észre ezt a valamit, de mitől lett ez és hogy tudom eltüntetni? :D

[link]

2015. aug. 12. 20:47
 3/7 HarciCsiga ***** válasza:
Nekem igy keprol az egy pattanasnak nezz ki :D
2015. aug. 12. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:

OMG Az egy pattanás te szerencsétlen.

Az edzésre, hogy a rákba kell ilyen bu*iságokat ráfogni?

2015. aug. 13. 00:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy rossz a kép, nem jön úgy át... nagyobb, és nem pattanás, se nem szúnyogcsípés!! Vízzel van telve. Szerencsétlen!
2015. aug. 13. 07:38
 6/7 A kérdező kommentje:
HarciCsiga tényleg olyan, mint a szúnyogcsípés :P Mert kívülről vörös, de ha élőben közelről néznéd/néznénk akkor látszik hogy fehér a duzzanat és vízzel telt, csak a széle vörös. Az is csak estétől lett vörös.
2015. aug. 13. 07:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Na téma lezárva, összefutottam és tanácskoztam a háziorvosom asszisztensével, aki megerősített abban, hogy ez bizony egy hólyag ott, valószínűleg a fokozatos terhelés hatására alakult ki, de majd elmúlik pár nap alatt, meg a színe sem fog már változni, nem kell piszkálni.
2015. aug. 13. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!