Ha nő vagyok és most elkezdtem edzeni tömegnövelés végett, akkor össze fognak menni a melleim?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam hogy ezzel jár,bár azt hozzáteszem hogy én csont és bőr vagyok és a melleim is kicsik....tehát jóformán nincs is honnan fogynom,de a melleimet kicsit féltem....2014. ápr. 25. 20:13
1/9 anonim válasza:
Tömegnöveléskor nem megy össze, mivel kalória pluszban nem vesztesz zsírt. Majd szálkásításnál fogsz mellből is fogyni.
2/9 anonim válasza:
Ha tömegelsz akkor kalóriapluszban leszel, vagyis nem fogsz fogyni. A másik dolog meg hogy genetika. Nincs olyan minden nő mellből fogy ha fogy. Lehet hogyha te fogyóznál akkor pont a melledről megy le először a zsír. De az is lehet hogy nem. Genetika.
Végül pedig ha még edzel is mellre, az izom egy picikét előrébb is tolja a zsírt, legalábbis én ezt veszem észre magamon, nagyobbak lettek mióta testépítek. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Remélem akkor nekem is majd picit megnőnek! :D
2014. ápr. 25. 20:19
4/9 anonim válasza:
Szálkásításnál mellből is megy le, ezért van a fitnesz modelleknek is szilikon mellük, mert kb semmi nem maradna. Hiába genetika, olyan nincs hogy te szálkásítasz és mindenhonnan fogysz, de mellből meg nem. :)
5/9 anonim válasza:
Ha tömeget növelsz, a melleid nagyobbak lesznek és feszesek. Nem csak karra, lábra, fenékre megy tömeg ha vékony vagy. (szerintem) Mondjuk nekem a kis mellű csajok tetszenek :)
De ha gondold töltsd le ezt a könyvet, jó dolgok vannak benne a kajálásról és az edzésről is :)
save majd download
sok sikert.!
6/9 A kérdező kommentje:
De jó hogy mindenki mást mond! :) Mellesleg így sincs mellem szóval nem lenne nagy különbség...
2014. ápr. 25. 20:23
7/9 anonim válasza:
szálkásításról és tömegelésről is beszélünk most. ezért mondunk különféléket :D
8/9 anonim válasza:
mindannyian ugyanazt mondtuk: nem megy le a melled tömegeléskor! Te nem ezt olvastad? :)
9/9 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat,most már látom! Úgy látszik későre jár...
2014. ápr. 25. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!