Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő kell egy ilyen...

Mennyi idő kell egy ilyen szintű test kialakításához?

Figyelt kérdés

Mennyi idő kell egy ilyen szintű test kialakításához?

Úgy 15000ft-ot szánnék vitaminokra és egyéb kiegészítőkre.

Mennyire kell egy ilyen szintű test esetében ügyelni a kajára? Itt is szükséges a rengeteg fehérje? Vagy silányabb étkezéssel is lehet ilyen eredményt elérni?

Mondjuk:

Napi 200gramm rizs, 1 paprika, 1 hagyma, 1 répa megpárolva és a rizshez keverve meg napi 250gramm csirkemell mondjuk ez lenne az amit anyagilag bírnék mert kell a pénz Muay Thai edzésre is meg csinálnám mellé a Fegyencedzést is. Vagy jó lenne csak a Fegyencedzés plusz ez a kicsit silányabb étrend?

Mivel a kiegészítőkben van ilyen rostos akármi is így a rostok meglennének.

[link]

2015. aug. 10. 16:47
1 2
 1/11 anonim válasza:

Ha nem eszel össze-vissza, akkor a muhai-thai megcsinálja ezt a testet. Nekem a kyokarate pont ilyent csinált 16-18 évesen, meg keveset ettem mert csóró voltam, meg kellett benzinre a pénz. Kb ennyi.

Ez heti 3x 1,5 óra kemény edzés volt. 4x 1,5 nél többet nem javasolnék, mert hamar kiég a szervezet. Én heti edzést csináltam, minden második héten 1-et csak tartottam, így nem égtem ki.

2015. aug. 10. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
ez semmi ! jó genetikával jó kajával 1 év kb
2015. aug. 10. 17:02
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát ahova én járnék ott lehet heti 6 napot edzeni. :)

Akkor ez a kaja, a Fegyenc és a Muay Thai csinál minimum ilyen testet?

Anélkül hogy tömném magamba a csireket?

2015. aug. 10. 17:04
 4/11 anonim válasza:

Szerintem igen. Bár kétlem hogy heti 6-tal bírnál 1 évet.:)

De be kell állnia hogy hol a határod. Ahogy a thait ismerem, nem puha. Először szerintem nem megy a 6, 3-4 hét után simán, aztén figyelni kell hol van az a pont amikor folyamatosan csak fáradt az ember.

Akkor kis szünet(1-2 hét), aztán jön az hogy nagy akaraterő kell, mert az ember könnyen halogatja a kezdést, és simán 2-3 hónap is elmegy. Aztán észreveszi az ember hogy milyen puha lett pár hét alatt. :)

De az 1 év amit írnak, reális.Plusz annyi edzés ami elvisel a szervezet.

2015. aug. 10. 17:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem akarok én 70-es kart.

Nem kell gyúrás se, elég a Fegyenc meg a Muay Thai?

Csak hogy tiszta legyen.

2015. aug. 10. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Maga a test nem egy nagy durranas, hanem a szauna na az fog sokba kerulni. ;)
2015. aug. 10. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Szolárium* utolsó. Nem kell heti százszor edzeni, elég kevesebbszer de keményebben.
2015. aug. 10. 21:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Nyilván nem akarok feka lenni és a testre céloztam. >;P

De akkor a kaja az így jó lesz?

Csodálkozom hogy még nem jöttek a testépítők a rengeteg fehérjét kell enni különben izmot veszítesz dologgal vagy ezen a szinten még nem számít?

2015. aug. 11. 09:05
 9/11 anonim válasza:
Az amit belinkeltél, nem egy gyurmagyuri test, hanem szálkás, gyors. Ehhez persze hogy nem kell különösebb extra fehérjebevitel, mert nem méretre mész. Sosem árt ha odafigyelsz a táplálkozásra, de ha nem akarod magad felfújni, akkor nem létszükséglet.
2015. aug. 11. 10:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen nem akarok Gyúrmagyuri lenni. :D

Csak ilyen sportosabb, kockás hasú féleség.

Akin van egy kis izom.

2015. aug. 11. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!