Fegyencedzés mellé milyen étrendet v. diétát érdemes követni a szálkás test kialakításához?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 21:21
1/3 anonim válasza:
ha ég nem rendelkezel izomzattal, akkor még ne is gondolkodj, a szálkásításon. Először tömegnövelő étrendre van szükséged, a megfelelő edzéssel, és amikor már "van mire" akkor szálkásíthatsz diétával.
2/3 A kérdező kommentje:
Van már izomzat! 33/f vagyok, gyúrtam és kettlebelleztem régebben, csak az utóbbi 1 évben lett egy kis úszógumim. Nem vagyok kövér mert 83kg vagyok, a vállszélességem még mindig 49 cm. Csak lett egy pici úszógumim.
2013. márc. 1. 23:45
3/3 anonim válasza:
1.5g *testtömeg széngidrát 2* testtömeg fehérje, alacsony glikémiás indexű kajákból, 20kg ra jusson napi 1 liter víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!