Minden testépítőnek bejárónője van? Többi lent
Én nem győzök egész nap szinte főzni és sütni. A testépítőknek szakácsuk van otthon? Hogyan csinálják?
Nekem a fagyasztóim tele, de csak egy hónapra mert nem fér el.
A hűtö tele, mert nem fér el. Minden nap elfogy valami. Rizs, tojás, hús. Nem győzöm sütni őket, pedig egyszerre nem keveset csinálok. PL fél kg rizst főzök egyszerre és egy nagy kondér tele is, ami majd a fél hütőt elfoglalja. Pedig nagy hütőm van kb 240L-es.
A húsból is kb 2-3kgot sütök egyszerre, hogy ne kelljen minden nap, de 1héten 2szer kell ezt is sütni.
Ott a tojás az is rengeteg idő. És még nem is beszélve a bevásárlásról és a kiporciózásról. Egész nap ezzel megy el az edzésen kívül.
Van segítő ötletetek? Vagy ti hogy csináljátok, ha nincs bejárónőtök?
Nekem nem megy el ezzel fél nap, pedig vagy mindennap vagy minden második nap sütök/főzök. A rizst, a húst, de még a zöldséget is lehet egyszerre csinálni. Esténként nekiállunk a párommal és közben beszélgetünk, zenét hallgatunk. A napi program része és nem nyűg egyáltalán. Nekünk is mindennap elfogy valami, ha nem is pont kaja, de akkor is menni kell boltba. Én céltudatosan végig rohanok a bolton vagy ha még erre sincs idő akkor este 11-ig nyitva van a kisbolt. Ha nagyon fontos valami ott is meg lehet venni. Ezen kívül dolgozunk és még van plusz hobbink ami szintén időigényes és napi tevékenység.
Nem tudom te mit csinálsz rosszul, de én nem érzem azt, hogy ne lenne bőven időm mindenre :)
jó gyorsan csinálod. A tojás pucolás is sok idő. A másik a mennyiség. A hütőm hamar tele. Ezért sem tudok sokat csinálni, mert megromlik.
Én a húst 1óráig sütöm nehogy nyers maradjon (pulyka).A rizs is 30-40perc főzés.+ a sok mosogatás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!