Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ki számít testépít...

Szerintetek ki számít testépítőnek?

Figyelt kérdés

Aki rendszeresen edz, aki versenyekre jár, aki fitnessmodellkedik vagy szimplán csak " hobbigyúrós" ?

Ki mondhatja magáról, hogy ő testépítő?

2015. ápr. 10. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez örök vita tàrgya, értelmezés kérdése. Igazàból a versenyzőket lehetne annak nevezni, de akkor meg vicces, hogy van aki 1 év múlva megy kisebb versenyre, èn meg 30 éves edzési múlttal meg csak hobbigyúrós vagyok. Szóval fene tudja, majd ír más is a témában.
2015. ápr. 10. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a versenyzőket hívom így, magamra nem merném mondani, de vannak olyan hobbigyúrósok, akiket már lehet így nevezni. A fitnessmodellek nem testépítők.
2015. ápr. 10. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:

De ha a hobbigyúrós lehet testépítő, akkor a fitnessmodell, aki testépítő versenyeken indul, az miért nem? És ha csak a versenyző a testépítő, akkor mi van pl. a Schwarzival,vagy a többiekkel, akik már nem versenyeznek? Ők nem testépítők?

Érdekes téma:) csak kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.

2015. ápr. 10. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A fitnessmodel meg a testépítő az külön kategória, mást jelent. De igen, nehéz meghatározni, hogy mit is takar pontosan. és ha egy hobbistára azt mondjuk, akkor mi alapján.

Szerintem ő testépítő: https://www.youtube.com/watch?v=5jNt_tcVTZU

2015. ápr. 10. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:
:DDD a traktorvezető a legjobb!!!
2015. ápr. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!