Hungaristen kérdése:
Hogyan lehet elmenni hivatalos testépítőnek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, Áprilisban leszek 19, de félek, hogy kicsit későn kezdtem el, mert 2014.Október 24-e óta edzek heti 4-5 alkalommal. Fehérjét és vitamint is fogyasztok.
De azért is szeretnék testépítő lenni.
2015. márc. 30. 18:30
1/17 anonim válasza:
Elmész versenyekre, bármikor nevezhetsz hazai tehetségkutatóra. Pl tavasszal itt lesz a bodysport kupa. Aztán ha elérsz jó eredményeket, akkor külföldön is kipróbálhatod magad. Ha jó vagy, akkor szerezhetsz szponzort is, de amit kapsz abból még nemigen fogsz megélni, szinte mindenki máshogy is keres hozzá lóvét. Külföldön is csak a legjobbak tudnak ebből megélni.
2/17 anonim válasza:
Nincsenek "hivatalos" testépítők. Ha úgy születtél, hogy genetikailag tehetséges vagy, akkor érdemes ezzel foglalkozni. (Kb. a férfi lakosság 1%-a)
Amatőr versenyeken pénzdíj nincsen, neked kell megteremteni a sok millió forintot az illegális gyógyszerekre.
Egy versenyző testépítő életstílusa veszélyes az egészségre, miért lenne ez neked jó?
3/17 A kérdező kommentje:
Mezomorf testtípusú vagyok és örököltem egy kis szélességet is. A derekamhoz képest nagyon széles vagyok. Úgy olvastam, hogy a mezomorf testtípusú emberek sportra a legalkalmasabbak. 15 évesen is kondiztam, ebből a hátam maradt meg. Most újra elkezdtem 2014.Október 24-én. 57,8 kiló voltam, mikor elsőnek edzettem. Most vagyok éh gyomorral 62,2-62-4. De akkor is testépítő szeretnék lenni.
2015. márc. 30. 18:43
4/17 A kérdező kommentje:
Ja 176 centi vagyok, elfelejtettem.
2015. márc. 30. 18:44
5/17 anonim válasza:
Sok sikert, de mèg hosszú az út. Pattints egy képet, úgy többet tudunk mondani a genetikádról.
6/17 anonim válasza:
Nem kell kiemelkedő genetika, csak sok szteroid meg állat edzések és jó kaja. Egy endomorf is lehet bajnok.
7/17 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy endomorf-e. Attól még az lehet jó genetika megfelelő izomtapadással.
8/17 anonim válasza:
Ha te bevallalod a koxolast es annak minden mellekhatasat semmi penzert azert hogy minel tobb penzt olj ebbe bele hogy aztan egy valamilyen noname versenyen valahanyadik legyel akkor hajrá
9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hogyan kell képet csatolni, de itt egy link. [link]
2015. márc. 30. 19:23
10/17 anonim válasza:
A hát már alakul, de rengeteg tömeg kell még rád, nagyon vékony vagy még. Én pl vagyok 173 magas (alacsony) és 85 kg, de még rám is kellene pár kg izom, hogy egyáltalán mastersben el merjek indulni. Csak hogy érezd a szintet, hogy ne szálljunk el magunktól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!