Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet elmenni hivatalos...

Hungaristen kérdése:

Hogyan lehet elmenni hivatalos testépítőnek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, Áprilisban leszek 19, de félek, hogy kicsit későn kezdtem el, mert 2014.Október 24-e óta edzek heti 4-5 alkalommal. Fehérjét és vitamint is fogyasztok.

De azért is szeretnék testépítő lenni.

2015. márc. 30. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Látszik azér rendesen. Jó száraz vagy, gratula. :)
2015. márc. 30. 19:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de csak azért vagyok száraz, mert vékonyan kezdtem. Mondjuk most is vékonyabb vagyok, de én nem fogom feladni. Szeretnék nagy darab ember lenni, mint Fouad Abiad, de soha nem leszek akkora, mert alacsony vagyok és vékony. De köszönöm mégegyszer.
2015. márc. 30. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2015. márc. 30. 19:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. márc. 30. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Így tovább, sok sikert! :)
2015. márc. 30. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Meg kell nyerned több magyar versenyt (elég ha csak a legrangosabbat megnyered) de itt is mindenki kokszol.

Utána valószínűleg kapsz majd némi szponzori támogatást, de emellett nem kicsi a valószínűsége hogy dolgozni fogsz. Kb 6-15 múlva lehetsz testépítő, de az natúrba nem fog menni.

2015. márc. 30. 20:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért akar mindenki testépítő lenni? :D Mellesleg külföldön nagyon jól meg lehet belőle élni, de csak a legjobbaknak. Youtube videókon látszik a nagyobb híres testépítők háza, autója elég nagy luxusban élnek. Láttam egy videót az egyik magyar testépítőről, aki az egyik leghíresebb és egy szakadt 10-en éves autóval mászkált. :S Ha nem is leszel testépítő még egy szép formát elérhetsz.
2015. ápr. 2. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!