Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minden testépítőnek bejárónője...

Minden testépítőnek bejárónője van? Többi lent

Figyelt kérdés

Én nem győzök egész nap szinte főzni és sütni. A testépítőknek szakácsuk van otthon? Hogyan csinálják?

Nekem a fagyasztóim tele, de csak egy hónapra mert nem fér el.

A hűtö tele, mert nem fér el. Minden nap elfogy valami. Rizs, tojás, hús. Nem győzöm sütni őket, pedig egyszerre nem keveset csinálok. PL fél kg rizst főzök egyszerre és egy nagy kondér tele is, ami majd a fél hütőt elfoglalja. Pedig nagy hütőm van kb 240L-es.

A húsból is kb 2-3kgot sütök egyszerre, hogy ne kelljen minden nap, de 1héten 2szer kell ezt is sütni.

Ott a tojás az is rengeteg idő. És még nem is beszélve a bevásárlásról és a kiporciózásról. Egész nap ezzel megy el az edzésen kívül.

Van segítő ötletetek? Vagy ti hogy csináljátok, ha nincs bejárónőtök?

2015. aug. 8. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ezzel jár..
2015. aug. 8. 20:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A tojás rengetek idő? xD Miért meg kell várni amíg megtojja a tyúk, vagy mi? :D
2015. aug. 8. 20:20
 3/16 anonim ***** válasza:
minden nap főzök, mert a frisset szeretem, fél kg hús megsül 20perc alatt, rizs megfő a legvacakabb is 40perc alatt, tehát napi kb 40-45 perc megy el főzéssel, ez azért nem egy kibírhatatlan idő... ráadásul felrakom a húst sülni, a rizst főni, aztán lenyomok 1-2 meccs world of tankot, kimegyek megfordítom a húst, lenyomok még egy meccset és kész a kajám..
2015. aug. 8. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:

Reggel felkelek fél-1 órával hamarabb. Van egy rizsfozom ami nagyon jo befektetes neked is kéne. Bele a rizst vízzel bekapcsolom, van egy pároló kiegészítője is abba bele a zoldség és azt is megfozi.

Ekozben felszeletelem a hust jicsi fuszer es megsutom kokuszzsíron kb 5 perc.

Amig elkeszul a rizs van idom reggelizni elkészulni reggel. Ha minden kész 4 dobozba szétosztom a hust rizst zoldséget.

Ennyi. Nem egy nagy tudomany.

2015. aug. 8. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Este nem simogatom a kolbászomat, tespedek a gép, vagy a TV előtt, hanem főzök másnapra. És igen, bevásárlás után bizony egy fél nap is elmehet azzal, hogy zacskózok és adagokat számolok. Egyszer próbáltam Disney válogatáscd-re lóbálni egy fakanalat, hátha életre kel minden és elvégzik a dolgukat, de nem sikerült.
2015. aug. 8. 21:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi telik 1 napi kajakészítésen fél napba?
2015. aug. 8. 21:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem bejárónő,hanem sima barátnő.Az elején meg nekik mutogatni pár dolgot,hogy a napraforgó olaj nem játszik és a zöldség párolása nem a zöldség megfőzése,aztán csinálják szépen a dolgukat.A vásárláson és a kaja melegítésén kívül max rizst és tojást főzök,a többi a nők dolga.
2015. aug. 8. 22:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez napi 1 óra.
2015. aug. 9. 00:36
 9/16 *Glissade* ***** válasza:
Nekem kb. napi egy óra a fözés, de én Naturalista étkezés szerint főzök! :)
2015. aug. 9. 01:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem anyám csinálja.;)
2015. aug. 9. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!