Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes volna nekem fehérjét...

Érdemes volna nekem fehérjét venni? (17/L)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb másfél hónapja elkezdtem itthon edzeni,kaptam ismerőstől edzéstervet,de váltani szeretnék. Beszereztem itthonra két egykezes és egy franciarúdat +30kg súlyt. Ez kezdetnek szerintem okés. Elsősorban popsira szeretnék gyúrni,de semmit nem hanyagolok el. Figyelek arra,hogy edzés előtt és után csirkét vagy pulykát egyek,de gondolom edzés utánra jól jönne egy shake. Az étrendet betartom viszonylag rendesen,ha bakizom akkor az elején több az aerob,de nem szoktam. A reggelire is sikerült rávenni magamat,szeretném ezt komolyan venni. Szerintetek?

2015. aug. 8. 11:58
1 2
 1/11 - palilaci - ***** válasza:

Szerintem megeri. Ha amugy is negezen megy a reggeli akkor egy adag feherje+zab jo reggelinek. Konnyen csuszik. Edzes utanra is jo ha teszel bele pluszba gyors szenhidratot. Ez igy mar 2 etkezes. Tomegnovelesnel meg belefer a baki, gondolom te is azt csinalod ha izmot akarsz felszedni.

Ha fontos az iz akkor scitec feherjek kozott nezz szet (100% wpp) de ha elhanyagolhato szempont akkor Stillmass wpc 80 powder, MHN whey pro.

2015. aug. 8. 12:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Az izomfelszedés ezzel jár,igen :D Kinéztem egy 1000g-os fehérjét a biotechusa oldalán,3400huf-ért. Mondjuk azt írja,egy nap egy adagot fogyasszunk belőle csak,azt edzés utánra tartogatnám. Reggeli az kukoricapehely szokott lenni soványtejjel,lefekvés előtt pedig tervezem,h túrót eszem mint kazein fehérje. Remélem jó lesz így :D

Köszi!

2015. aug. 8. 12:46
 3/11 - palilaci - ***** válasza:
Biotechnek nincs ilyen kiszerelesu tejsavofeherjeje ennyiert. meg szar marka felejtos. "Adagolast" meg felejtsd el ez nem gyogyszer, ugy edd idd ahogy jolesik.
2015. aug. 8. 13:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Én ezt találtam: [link]
2015. aug. 8. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha lányként letolná a natúr fehérjét, már venném is a jeggyűrűt:D
2015. aug. 8. 15:12
 6/11 - palilaci - ***** válasza:

Ez szojas szar. Ha ezt megiszod riszpekt. Mondjuk utanna megneznelek mikor beindul az emesztes. Najo nem perverzkedek.

Linkelnek de itt nem lehet mert kibznak az oldalrol termekreklamozasert.

2015. aug. 8. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Pali a szójás biotöknek új a receptje, már nem ragad, jól emészthető és az íze is közepes. Nem tudom mit csináltak vele, de szerintem kicserélték a szójafehérje koncentrátumot izolátumra meg több benne a tej alapú.
2015. aug. 8. 16:14
 8/11 - palilaci - ***** válasza:
Tavaly tekertem befele akkor pocsek volt es este utaltak a kolis szobatarsaim.
2015. aug. 8. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Pár hetes a dolog, 2 ízt próbáltam és okés volt.
2015. aug. 8. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenesetre tejsavót ajánlok, abból is a nagy kiszerelésű myprotein impact whey-t. Szerintem árban és minőségben is az az egyik legjobb, ja és ízben is jó.
2015. aug. 8. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!