Ha nem sok pénzem van, es kezdő vagyok, lany, mu a legfontosabb beszereznivalo, ha izmot szeretnek épiteni?
Latszik,hogy haladok az itthoni súlyos edzéssel , de közel sem annyira amekkora energiát belefektetek, mondjuk a kajalasom sem tokeletes...
Mi a legfontosabb? Feherje? Gyors ch? Mit vegyek?
Helo!
"mondjuk a kajalasom sem tokeletes..."
Az izom fejelsztesehez jo alap kell. Tömeget kell növelned, ha minel izmosabb szeretnel lenni. Ezt megfelelö etrenddel a legcelszerübb csinalni. A legjobb megoldas az, ha body builder forumokon kersz segitseget, közlöd az adataidat, es megfogadod amit a hozzaertök javasolnak.
Tartsd be szigoruan, es meg lesz a gyümölcse.
Az étrendel legyél tisztában, ne tápkiegeken gondolkodj, azok is csak kaják, amik kiegészítik az étrendedet.
Az a kerdes, hogy mekkora valtozast akarsz. Az etkezes "keszitmenyek" mellett is fontos. Szerintem csinald azt, hogy tudatosan, az celodnak megfelelöen eszel, annyit, amennyi szükseges - neha idegesiteni fog, tele lesz a hocipöd dem egeri, es meg lehet szokni.
Aztan, ugy 4-5 honpa mulva- ha edzesz, gondolom nem kel lecsetelni emnyire fontos atürelem, ha ahosszu tavu eredmeny a fontos -, meglatod, hogy szükseges-e mondjuk töemgnövelö, avagy sem.
Sok sikert!
7#
A fajtadat miert nem vetettek inkabb el..? Remelem nem tudsz szaporodni.
Kerdezo!
Elottem leirtak a tutit, a penzedet az etrendedre fordisd de egy multivitamin (mega daily one plus) jol jon mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!